Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
G J Brandenbarg Schoorsteenveeg-centrale in
Zelhem
[Terug naar plaats Zelhem]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schoorsteenvegers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schoorsteenvegersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schoorsteenvegers
VG J Brandenbarg Schoorsteenveeg-centrale
Uw regio
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
G J Brandenbarg Schoorsteenveeg-centrale
Hummeloseweg 35
7021 AD Zelhem

tel: 0314-621132

Extra informatie

Uw vertrouwde schoorsteenveger in Zelhem   
De conditie van uw schoorsteen is van groot belang. U zorgt goed voor uw huis en goed voor uzelf. Daarom vertrouwt u op de kwaliteit en service van Schoorsteenveegcentrale G J Brandenbarg, uw schoorsteenveger in Zelhem.  
 
Onderhoud, reparatie en advies: wij zorgen ervoor dat u er lekker warmpjes bij blijft zitten. En veilig bovendien, want een schone schoorsteen is van groot belang. Jaarlijks vallen er in Nederland vele slachtoffers doordat schoorstenen niet goed worden onderhouden. Brand of koolmonoxidevergiftiging kan het gevolg zijn. Laat uw schoorsteen daarom jaarlijks controleren door een erkende schoorsteenveger: Schoorsteenveegcentrale G J Brandenbarg staat voor u klaar! 
 
Schoorstenen  
 
Regelmatig laten reinigen 
 
Met z'n allen lekker knus bij de brandende open haard. Iets gezelligers is er haast niet te bedenken. Veel mensen staan er niet bij stil dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft. Tijdens het stoken komen er deeltjes vrij die zich hechten aan de binnenkant van het rookafvoerkanaal. Samen vormen zij een teerachtige, zeer brandbare laag. 
 
Het is daarom van belang dat u uw schoorsteen met regelmaat laat reinigen door een erkende vakman die werkt volgens de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door de overheid. Ook uw verzekeraar verlangt van u dat u goed voor uw schoorsteen zorgt. Wij voorzien u daarom van een certificaat van onderhoud dat door verzekeraars wordt erkend. Bovendien geven wij u graag advies over uw persoonlijke situatie: trekt uw schoorsteen voldoende, is het rookafvoerkanaal groot genoeg ten opzichte van uw open haard? Schoorsteenveegcentrale G J Brandenbarg is uw schoorsteenveger in Zelhem. 
 
 
Zo blijft u problemen voor  
 
Schoorsteenvegen is een vak. Vertrouwt u daarom op de kwaliteit van professionals. Schoorsteenveegcentrale G J Brandenbarg heeft alle benodigde erkende diploma's en certificaten. Ons vakbekwame en vriendelijke personeel spoort mogelijke oorzaken van moeilijkheden op voor ze daadwerkelijk een probleem kunnen vormen. Controleren, reinigen, repareren, wij helpen u graag van A tot Z: 
 
• inspectie 
• reiniging 
• onderhoud 
• renovatie 
• vervanging 
• advies 
 
Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op onze kennis en kunde. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en ontdek zelf dat goede en vriendelijke service niet duur hoeft te zijn.

Diensten
  • Advies  
  • Schoorsteenvegen  
  • Vervanging