Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Westerhuis Openhaarden-Kachels & Zonwering in
Workum
[Terug naar plaats Workum]
Westerhuis Openhaarden-Kachels & Zonwering
Noard 119
8711AD Workum

tel: 0515-542240

Extra informatie

Westerhuis is al jarenlang een vertrouwde naam op het gebied van open haarden en kachels. Naast de levering van de kachels zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen en monteren van de kachels of open haarden.    
Wij leveren naast de kachels en open haarden ook de pijpmaterialen die u nodig heeft bij de aankoop van een warmte bron. Kijkt u eens rond in onze digitale showroom en u zult beseffen dat u bij de specialist bent op het gebied van open haarden en kachels. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom op Noard 119 in Workum. Een zeer uitgebreide collectie open haarden en kachels is hier te bezichtigen. Van zo'n twintig showmodellen kunt u de warmte ervaren, want deze zijn brandend te bezichtigen. 
 
Voor meer informatie over ons kachel assortiment kunt u ook kijken bij de pagina "links", druk hiernaast op deze knop, u vindt hier links naar de meeste van onze leveranciers. 
 
Hebt u na het bekijken van deze website nog vragen aan ons? U kunt ons bereiken via de email of neem telefonisch contact met ons op.