Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoonmaak- en Servicebedrijf Van Lambalgen VOF in
Weesp
[Terug naar plaats Weesp]
Schoonmaak- en Servicebedrijf Van Lambalgen VOF
Rijnkade 19/C
1382GT Weesp

tel: 0294-458444

Extra informatie

Wij zijn een professionele en klantvriendelijke  organisatie gespecialiseerd in uit eenlopende 
schoonmaakwerkzaamheden en verschillende  
aanverwante services diensten. 
 
Sinds 1984 zijn wij een begrip in Weesp en omstreken. Door de jarenlange ervaring hebben wij een sterke positie en een vertrouwde naam binnen de schoonmaakbranche in de regio. Wij fungeren als een betrouwbare partner waarbij de kwaliteit voorop staat. Door vakkundig personeel kunnen wij u van dienst zijn bij uiteenlopende werkzaamheden. Onze ervaring stelt ons in staat aan iedere vraag en wens op het gebied van schoonmaak te voldoen. 
 
Schoonmaak diensten 
 
Als schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala van diensten. Wij houden ons onder andere bezig met de dagelijkse en periodieke schoonmaak van kantoren, bedrijfsruimtes, sanitiare ruimtes, woningen, gezondheidscentra, praktijken, trappenhuizen en andere algemene ruimtes. Tevens voeren wij ook gespecialiseerde werkzaamheden uit. Zo zij wij onder andere gespecialiseerd in het reinigen van vloeren, tapijtreiniging, hogedrukreiniging, glasbewassing, gevelreinigen en schoorsteenvegen. 
 
Service diensten 
 
Naast de schoonmaakwerkzaamheden bieden wij ook verschillende aanverwante services diensten aan. Door jaren lange ervaring zijn wij in zetbaar bij ontruimingen van woningen, inrichtingen en ontmanteling van (model)woningen en interne verhuizingen. Daarnaast bieden wij uiteenlopende hand en spandiensten zoals onder meer behangen en behang verwijdering, het leggen van laminaat en het zandstralen van gevels en muren.  
 
Wie zijn wij 
 
Vic van Lambalgen senior is de grondlegger van Schoonmaakbedrijf Van Lambalgen. Vanaf 1973 verrichtte hij al verschillende schoonmaakwerkzaamheden. In 1984 richtte hij het schoonmaakbedrijf Van Lambalgen op als eenmanszaak. Hij leidde het schoonmaakbedrijf vanuit huis. Zijn eerste werknemer die in dienst kwam was zijn zoon Herman van Lambalgen. Kort daarop kwam ook de tweede zoon, Nico van Lambalgen in dienst. Dit was het begin van het familiebedrijf die in de daarop volgende jaar uit zou groeien tot een begrip in Weesp en omstreken.  
 
In 1991 werd het schoonmaabedrijf overgenomen door de tweede generatie, de twee zoons Herman en Nico van Lambalgen. Zij leiden het schoonmaakbedrijf vanuit huis en twee garageboxen. Al snel begon het bedrijf te groeien en werden er in de loop der jaren steeds meer medewerkers aangenomen. Ook de werkzaamheden werden steeds uitgebreider. Zo specialiseerden zij zich in diverse specialistische schoonmaakwerkzaamheden en het vegen van schoorstenen. Dat schoonmaakbedrijf Van Lambalgen echt een familiebedrijf is blijkt uit het feit dat ook de derde generatie van familie Van Lambalgen de toetreden maakt tot het schoonmaakbedrijf. 
 
Door de groei die schoonmaakbedrijf Van Lambalgen door maakte werd in 2001 het huidige pand aan de Rijnkade betrokken waar zij de beschikken hebben over een magazijn, kantoorruimte en een kantine voor het personeel. Naast de bekende schoonmaakwerkzaamheden begon schoonmaakbedrijf Van Lambalgen ook aanverwante service dienst aan te bieden. Dit was helemaal het geval nadat het Servicebedrijf R. van Lambalgen, geleid door René van Lambalgen zich samenvoegde met het schoonmaakbedrijf. Sindsdien is René, zoon van Nico van Lambalgen, mede eigenaar van het bedrijf. Hiermee staat de derde generatie klaar om de werkzaamheden van het familiebedrijf voort te zetten.  
 
Schoorsteenvegen 
 
Wij zijn gespecialiseerd in het vegen en ontstoppen van diverse rook- en ventilatiekanalen. Dit gebeurd meestal via het dak, maar kan ook binnenshuis gebeuren. Tevens is het mogelijk om een camera inspectie te laten uitvoeren waarbij u zelf de roetafzetting kunt waarnemen. Verder kunnen wij u voorzien van een passend advies. 
 
Ook leveren en plaatsen wij diverse schoorsteenkappen. 
 
◾Diverse vogelkappen  
◾Boldraadkappen  
◾Trekkappen 
 
Minimaal één keer per jaar dient u uw schoorsteen te laten vegen en controleren door uw schoorsteenveger. Bij openhaarden, gashaarden en houtkachels is het noodzakelijk om minimaal één keer per jaar de schoorsteen te laten vegen. Afhankelijk van het gebruik en stookgedrag kan het in sommige gevallen wenselijk zijn om twee keer per jaar de schoorsteen te laten vegen. Houtenkachels geven meer roetafzetting waardoor het voor deze kanalen zeer wenselijk is om deze twee keer per jaar te controleren. 
 
 
Verzekerd tegen schoorsteenbrand 
 
Uw brandverzekering stelt als voorwaarde dat u uw openhaard of houtkachel één per jaar laten vegen en/of controleren. In het geval van een schoorsteenbrand mag er geen sprake zijn van achterstallig onderhoud. In dit geval zal uw verzekering dan ook vragen om een veegbewijs, welke u ontvangt van de schoorsteenveger na het vegen van de schoorsteen.