Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Boddeke Schoorsteenveegbedrijf in
Twello
[Terug naar plaats Twello]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schoorsteenvegers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schoorsteenvegersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schoorsteenvegers
VBoddeke Schoorsteenveegbedrijf
Uw regio
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Boddeke Schoorsteenveegbedrijf
Klokkenkampsweg 17
7391 EN Twello

tel: 0571-272019

Extra informatie

Boddeke haarden, kachels, schouwen en schoorsteenveegbedrijf is een bedrijf dat al geruime tijd zijn werkzaamheden verricht. In 1989 zijn wij begonnen aan de hand van een klussenbedrijf en schoorsteenveegbedrijf. Doordat wij gedurende deze werkzaamheden al vele rookkanalen hebben geplaatst / gerenoveerd en vele kachels hebben mogen plaatsen zijn wij in 2003 begonnen met onze nevenvestiging Boddeke haarden, kachels en schouwen.    
Persoonlijke service Door onze ruime ervaring kunnen wij eigenlijk alles voor u vervaardigen doordat wij een allround team hebben lopen. Wij zijn een bedrijf die u voorop stelt. Het gaat immers om wat u graag wil en wij proberen hier een passende haard en eventuele ombouw bij te zoeken. En samen met u tot een plaatje te komen dat u voor ogen heeft en waar u gelukkig van wordt. Mogen wij naar aanleiding van een offerte de werkzaamheden voor u uitvoeren dan houdt het Boddeke haarden, kachels en schouwen ook na het uitvoeren van de werkzaamheden niet op. Want ook de nazorg vinden wij een zeer belangrijk aspect. Onze bedrijfsslogan luidt dan ook niet voor niks: “Wij garanderen een goede service van verkoop tot en met plaatsing en onderhoud. Alles op 1 vertrouwd adres.” Contact Wij nodigen u dan ook graag uit om eens in onze showroom te komen kijken. Of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.  
 
Regio schoorsteenvegen Apeldoorn – Ugchelen – Beekbergen – Lieren – Hoenderloo – de Krim – Otterlo – Hoog Soeren – Laag Soeren – Uddel – Garderen – Elspeet – Putten – Nijkerk – Voorthuizen – Wenum Wiesel – Vaassen – Emst – Epe – Heerde – Wijhe – Twello – Terwolde – Diepenveen – Schalkhaar – Deventer – Bathmen – Wilp Achterhoek – Posterenk – Bussloo – Gorssel – Harfsen – Eefde – Zutphen – Warnsveld – Hoven – Brummen – Dieren – Laag Soeren – Eerbeek – Loenen – Arnhem – Velp – Huizen – Zwolle