Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Bekker Onderhoudsbedrijf in
Staphorst
[Terug naar plaats Staphorst]
Bekker Onderhoudsbedrijf
Oranjestraat 47
7951BG Staphorst

tel: 06-53338592

Extra informatie

Uw vertrouwde schoorsteenveger in Staphorst   
De conditie van uw schoorsteen is van groot belang. U zorgt goed voor uw huis en goed voor uzelf. Daarom vertrouwt u op de kwaliteit en service van Bekker Onderhoudsbedrijf, uw schoorsteenveger in Staphorst.  
 
Onderhoud, reparatie en advies: ik zorg ervoor dat u er lekker warmpjes bij blijft zitten. En veilig bovendien, want een schone schoorsteen is van groot belang. Jaarlijks vallen er in Nederland vele slachtoffers doordat schoorstenen niet goed worden onderhouden. Brand of koolmonoxidevergiftiging kan het gevolg zijn. Laat uw schoorsteen daarom jaarlijks controleren door een erkende schoorsteenveger: Bekker Onderhoudsbedrijf staat voor u klaar! 
Schoorstenen  
 
Regelmatig laten reinigen 
 
Met z'n allen lekker knus bij de brandende open haard. Iets gezelligers is er haast niet te bedenken. Veel mensen staan er niet bij stil dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft. Tijdens het stoken komen er deeltjes vrij die zich hechten aan de binnenkant van het rookafvoerkanaal. Samen vormen zij een teerachtige, zeer brandbare laag. 
 
Het is daarom van belang dat u uw schoorsteen met regelmaat laat reinigen door een erkende vakman die werkt volgens de richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door de overheid. Ook uw verzekeraar verlangt van u dat u goed voor uw schoorsteen zorgt. Ik voorzie u daarom van een certificaat van onderhoud dat door verzekeraars wordt erkend. Bovendien geef ik u graag advies over uw persoonlijke situatie: trekt uw schoorsteen voldoende, is het rookafvoerkanaal groot genoeg ten opzichte van uw open haard? Bekker Onderhoudsbedrijf is uw schoorsteenveger in Staphorst. 
 
Zo blijft u problemen voor  
 
Schoorsteenvegen is een vak. Vertrouwt u daarom op de kwaliteit van een professional. Bekker Onderhoudsbedrijf heeft alle benodigde erkende diploma's en certificaten. Ik spoor mogelijke oorzaken van moeilijkheden op voor ze daadwerkelijk een probleem kunnen vormen. Controleren, reinigen, repareren, ik help u graag van A tot Z: 
 
• inspectie 
• reiniging 
• onderhoud 
• renovatie 
• vervanging 
• advies 
 
Zowel particulieren als bedrijven vertrouwen op mijn kennis en kunde. Neemt u geheel vrijblijvend contact met mij op voor een offerte en ontdek zelf dat goede en vriendelijke service niet duur hoeft te zijn.