Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoorsteenveger de groot in
Schoonhoven
[Terug naar plaats Schoonhoven]
Schoorsteenveger de groot
Koestraat 47
2871 DN Schoonhoven

tel: 06 34247997

Extra informatie

Even voorstellen!   
Als schoorsteenveger onderscheid ik mij van de markt doordat ik tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden de tijd neem om het vegen accuraat uit te voeren zodat u weer veilig kunt stoken. Ook geef ik u tijdens mijn bezoek graag vrijblijvend advies over zuinig, veilig en milieuvriendelijk stoken. 
 
Na het vegen ontvangt u van mij een certificaat als bewijs dat er geveegd is.  
 
Omdat door de afkoeling van rook boven in het kanaal de meeste roet zit veeg ik van bovenaf. Mocht ter plaatse blijken dat dit in uw situatie niet mogelijk is dan wordt er van onderaf geveegd. Bij een door mij veilig bevonden situatie zal ik ten alle tijden bovenaf controleren of het kanaal schoon is zodat u veilig kunt stoken. 
 
Als schoorsteenveger ben ik in het bezit van het diploma ‘Gezel Schoorsteenveger’ gevolgd bij de Stichting Vakopleiding Schoorsteenvegers via de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond. Wat binnenkort volgt is de aansluiting bij de ASPB. 
 
Het werkgebied van Schoorsteenveger De Groot is in een straal van ongeveer 40 kilometer van Schoonhoven. Hierbij kunt u denken aan plaatsen als Schoonhoven, Rotterdam, Gouda, Utrecht, Dordrecht, Krimpen, Capelle aan den IJssel en Gorinchem of gebieden als de provincie Utrecht, de Lopikerwaard, de Alblasserwaard, de Molenwaard en de Krimpenerwaard.