Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoorsteenvegersbedrijf de Griffioen BV in
Rotterdam
[Terug naar plaats Rotterdam]
Schoorsteenvegersbedrijf de Griffioen BV
Anthonetta Kuijlstraat 36
3066 GS Rotterdam

tel: 010-4046459

Extra informatie

De Griffioen, specialist in haarden, kachels, cv.pelletkachels, houtkachels en cv.houtkachels   
“UW OPENHAARD EN KACHEL SPECIALIST” heeft alles op het gebied van sfeerverwarming en schoorsteentechniek.  
 
Kom gerust eens langs in onze ruime showroom in het centrum van Rotterdam of kijk vast even rond op onze website voor een indruk van ons assortiment. De griffioen is gespecialiseerd in Houtkachels, CV Houtkachels, Gaskachels, Pelletkachels, CV Pelletkachels Elektrische kachels, Sierschouwen, Plateau’s (ook op maat gemaakt) en Tuinhaarden. Ook het uitwerken van een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden.  
 
Wij zijn ook gespecialiseerd in dak-renovatie en reparatie. Ons bedrijf heeft eigen vakkundig onderhoudspersoneel en wij zijn erkend installateur van sfeerverwarming. Wij zijn aangesloten bij de Sfeerverwarmingsgilde Algemene Schoorsteen Patroonsbond (ASPB) en wij zijn een Evis erkend instalateur.  
 
“DAK- EN SCHOORSTEENSPECIALISATIE” 
 
Al jaren zijn wij het vertrouwde adres voor deskundig onderhoud, inspectie of reparatie aan uw schoorsteen, dak of dakgoot. 
 
Wij werken onder andere voor Woningbouwverenigingen, bedrijven, particulieren en Monumentenzorg. 
 
Specialisatie in oa.: 
 
* Dakreparatie, dakrenovatie van zowel pannendaken als bitumen dakbedekkingen 
 
* Repareren of het vernieuwen van uw dakgoot 
 
* Inspectie van daken en schoorstenen 
 
* Het leveren en het plaatsen van schouwen, openhaarden, gashaarden, houtkachels, cv. houtkachels en pelletkachels 
 
* Het aanleggen, repareren of renoveren van rookkanalen 
 
* Het verwijderen van vogelnesten 
 
* Het leveren en plaatsen van schoorsteenkappen 
 
* Reparatie, renovatie of het vernieuwen van schoorstenen 
 
Een daklekkage of problemen met uw schoorsteen zijn heel vervelend en wilt u het liefst zo snel mogelijk verholpen hebben. Omdat wij door heel Nederland werkzaam zijn kunnen onze specialisten altijd binnen 24 uur bij u ter plaatse zijn om de lekkage van uw schoorsteen, dak, dakgoot of dakkapel te verhelpen. 
 
Maar beter nog kunt u lekkages of andere problemen proberen te voorkomen door tijdig uw dak of schoorsteen te laten inspecteren en het noodzakelijke onderhoud door ons uit te laten voeren. 
 
Vrijwel dagelijks gebeuren er nog ongelukken die te wijten zijn aan de slechte conditie van schoorstenen op de Nederlandse daken. Veel van deze ongelukken zijn te voorkomen door goed onderhoud en regelmatige inspectie van uw schoorsteen, mits dit wordt uitgevoerd door een deskundige schoorsteenspecialist. 
 
Schades waarvoor u een beroep kunt doen op uw verzekering worden door ons in opdracht van uw verzekeringsmaatschappij afgehandeld, zodat u hier niet naar om hoeft te kijken en een snelle reparatie of het verhelpen van een lekkage niet afhankelijk hoeft te zijn van uw financiële situatie. 
 
* BEL OF MAIL ONS VOOR VERDERE INFORMATIE. 
 
Ook op het gebied van schoorstenen hoeft men ons niets te vertellen. Met 1 Meester-en 1 Gezel Schoorsteenveger bij ons werkzaam is op dit gebied alle kennis en ervaring aanwezig. Deze deskundigen geven u graag advies over het onderhoud en problemen aan uw rookkanaal. Als bedrijf zijn wij aangesloten bij de A.S.P.B.(Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond), deze bond zet zich o.a in voor het schoorsteenvegers-vak een grotere bekendheid en een betere uitstraling te geven.