Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoorsteenveger in
Oosterbeek
Selecteer een schoorsteenveger in Oosterbeek
[Terug naar provincie Gelderland]Overzicht schoorsteenvegers in Oosterbeek

Bosvelt en Haisch Dak- & Isolatietechniek
Johannaweg 7
6862CL Oosterbeek

Extra informatie:
Welkom bij Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek Bosvelt & Haisch Dak & Isolatietechniek is een jong en gemotiveerd bedrijf dat gespecialiseerd is in allerlei aspecten van dak en isolatietechniek. Wij zijn in staat om daken, muren en vloeren op relatief eenvoudige wijze te voorzien van gepaste isolatie waarmee u enorm kunt .......

schoorsteenvegers in buurt van Oosterbeek

F Engels Erkend Schoorsteenveegbedrijf
Erasmussingel 37
6836KJ Arnhem

Extra informatie:
........ dak Uiteraard zijn wij erkend en gediplomeerd schoorsteenveger en aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond.
Kersten Schoorsteenveeg Dak & Reparatie Bedrijf
Van Kinsbergenstraat 31
6826JB Arnhem

Extra informatie:
........ geveegd te worden. U kunt dit zelf doen of een schoorsteenveger laten komen. Sommige brandverzekeraars verlangen bij calamiteiten dat u een bewijs van dit jaarlijks onderhoud door een erkende schoorsteenveger kunt overleggen. Bitumineuse dakbedekking. Pannen daken (ook reinigen). Gevelreiniging (mileuvriendelijk). Waterafstotend maken.......
Het Oude Ambacht VOF
Griftstraat 22
6826AN Arnhem
Schoorsteenvegers Abondi Sciaroni
Prins Hendrikstraat 53/2
6828GP Arnhem
D Veggelers Sfeerverwarming
Irisstraat 13
6666 BC Heteren

Extra informatie:
IK HOU MIJ BEZIG MET: •Het vegen van schoorsteenkanalen •Het reparen van schoorstenen •flexibele,- en dubbelwandige kanalen aanlegen •Kleine dakreperaties •Advisering met betrekking tot het stoken van de kachel en het onderhoud van het rookkanaal. •Levering van houtkachels met een onafhankelijk advies.


Plaatsen in omgeving van Oosterbeek

Arnhem (4 schoorsteenvegers)
Heteren (1 schoorsteenveger)Bent u een schoorsteenveger uit Oosterbeek of elders en wilt u schoorsteenvegers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Oosterbeek staat momenteel 1 schoorsteenveger vermeld.