Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Rog Onderhoudsbedrijf VOF in
Monster
[Terug naar plaats Monster]
Rog Onderhoudsbedrijf VOF
Rembrandtstraat 30
2681AX Monster

tel: 0174 213 907

Extra informatie

Onderhoudsbedrijf Rog   
Onze onderneming is naar de afnemers toekomst- en servicegericht. Service neemt immers een belangrijke plaats in binnen onze dagelijkse werkzaamheden, waarbij wij streven naar een duurzame installatie en tevreden klanten. 
 
Als onderhoudsbedrijf zijn wij zowel actief in de nieuwbouw- als in de verbouw. Naast woningbouw, voor particulieren en aannemers, hebben wij ook vele werkzaamheden bij bedrijven en instellingen. 
 
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in; 
 
• Inbouwen van gasblokkkenvuren 
• Gasinzethaarden 
• Schoorsteen onderhoud 
• Vegen van schoorsteen kanalen 
• Aanbrengen van R.V.S. schoorsteen-voeringen 
 
Voor uitgebreide productinformatie verwijzen wij naar onze Online showroom op onze site. Op deze unieke en zeer complete site vindt u de mooiste en beste merken radiatoren, cv- ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen, airconditioning die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn, compleet met subsidie mogelijkheden. 
 
Klimaat Comfort 
 
Uw keuze wordt sterk vereenvoudigd door onze koppeling met Klimaat Comfort. Op onze unieke en zeer complete site vindt u de mooiste en beste merken die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Radiatoren, CV-ketels, vloerverwarming, ventilatiesystemen, airconditioning, producten voor de woningbouw maar ook voor bedrijven en instellingen compleet met subsidie mogelijkheden. Ook de prijzen van ruim 10.000 producten, die dagelijks actueel worden gehouden, treft u middels een gebruiksvriendelijke zoekstructuur aan.