Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Vulkaan Schoorsteentechniek in
Kootwijkerbroek
[Terug naar plaats Kootwijkerbroek]
Vulkaan Schoorsteentechniek
Oude Garderenseweg 1
3774 LK Kootwijkerbroek

tel: 0342 46 2878

Extra informatie

Vulkaan Schoorstenen is gespecialiseerd in de realisatie en het onderhoud van uw schoorsteen. Vulkaan levert en monteert prefab schoorstenen en sierkappen. Daarnaast is Vulkaan specialist in schoorsteen vergroten.   
Vulkaan Schoorsteen techniek 
 
Vullkaan Schoorsteentechniek is een vakkundig bedrijf in de realisatie en montage van prefab schoorstenen en sierkappen en in het vergroten van bestaande schoorstenen. Vanuit Kootwijkerbroek werken we aan innovatieve oplossingen die direct verwant zijn aan schoorstenen.  
 
Een lichtgewicht prefab schoorsteen 
 
Vulkaan levert en monteert stijlvolle prefab schoorstenen, met of zonder kanalen. Door het lage gewicht kan de prefab schoorsteen, die afgewerkt wordt met bijvoorbeeld steenstrips of pleisterwerk, zonder bouwkundige constructie op ieder dak worden gemonteerd. Een prefab schoorsteen is op iedere woning uitstekend toe te passen. 
 
Bestaande schoorsteen vergroten 
 
Heeft u recent een haard gekocht en is uw schoorsteenkanaal te klein? Vulkaan biedt de mogelijkheid om uw bestaande schoorsteen zonder breken te vergroten. Door middel van een innovatieve techniek kan deze binnen enkele uren worden vergroot en direct worden voorzien van een kanaal. 
 
Sierkap 
 
Extra cachet voor uw bestaande schoorsteen? Laat deze voorzien van een stijlvolle sierkap. Vulkaan fabriceert en monteert duurzame sierkappen voor een schoorsteen. 
 
Neem contact met ons op 
 
Wilt u meer informatie over wat Vulkaan Schoorsteentechniek voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die Vulkaan Schoorsteentechniek u te bieden heeft.