Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Absoluut Schoorsteenvegen in
Hoensbroek
[Terug naar plaats Hoensbroek]
Absoluut Schoorsteenvegen
Economiestraat 13
6433 KC Hoensbroek

tel: 045-8502882

Extra informatie

Gewoon schoorsteenvegen    
Stoken is een plezier, geen verwarming kan op tegen de warmte en gezelligheid van een goed vuur! 
 
 
Echter moet uw schoorsteen minstens 1 keer per jaar geveegd worden. Wij zijn gewoon goede schoorsteenvegers, geen poespas geen praatjes of extra verplichting maar gewoon goed en snel werk. Zodat u veilig verder kan stoken, maar dan met een schone schoorsteen natuurlijk! 
 
Onze kachels een echt stukje maatwerk 
 
Al jaren lang bouwen wij kachels op maat, bijvoorbeeld als een standaard (inzet) kachel net niet past. Maar natuurlijk ook voor de echte pyromaan die knetter hard wilt stroken! 
 
Wat uw wensen ook mogen zijn wij maken het met de hoogste kwaliteit en beste afwerking. Vertel ons wat u wensen zijn, neem snel contact met ons op voor dat extra stook genot! 
 
Geen schoorsteen ? 
 
Geen probleem ! 
 
...dan bouwen wij er graag één voor u. Met onze vakbekwaamheid bouwen wij een RVS systeem- bouw schoorsteen vaak al binnen 1 dag. De product garantie is zelfs 10 jaar. Samen met u zullen we naar de beste mogelijkheid zoeken. 
 
Heeft u wel een schoorsteen maar deze voldoet niet meer, dan zal onze schoorsteen inspectie aantonen welk herstel er moet plaatsvinden. Natuurlijk sluiten wij uw eigen kachel of haard aan op het nieuwe kanaal. Wilt u alleen een haard aangesloten hebben op uw bestaande kanaal? Ook dat verzorgen we graag voor u. 
 
Omdat lang niet alle oude schoorstenen meer mogen worden gebruikt, onderzoeken wij of een oud kanaal aan het bouwbesluit 2012 voldoet. Sinds 2012 gelden er namelijk geheel nieuwe regels voor nieuwe maar ook oude schoorstenen. Belangrijk voor uw veiligheid en de verzekeringmaatschappij is dan het inspectie rapport dat de veiligheid van uw kanaal aangeeft. Mail ons voor een afspraak!