Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Weidema Helder Werk in
Heerenveen
[Terug naar plaats Heerenveen]
Weidema Helder Werk
Antillenstraat 17
8442 KL Heerenveen

tel: 06-30000194

Extra informatie

Ons bedrijf   
Weidema Helder Werk -gevestigd in Heerenveen- is een fris en enthousiast schoonmaakbedrijf waar kwaliteit en nauwkeurigheid voorop staan. De drijvende kracht hierachter die altijd garant staat voor kwaliteit en nauwkeurigheid is Patrick Weidema. 
 
Ons doel 
 
Patrick heeft een helder doel voor ogen: niet de grootste worden, maar voor elke klant de beste dienstverlening tegen de juiste prijs. Weidema Helder Werk wil graag kwaliteit leveren door nauwkeurig te werken. Dat kan soms inhouden dat we iets langer bezig zijn met uw project, maar u bent dan wel verzekerd van een kwaliteitsproduct. 
 
Ons bereik 
 
Wij verlenen onze diensten aan de particuliere en zakelijke markt in en rond Heerenveen, Oranjewoud, Joure en Wolvega. Deze grenzen zijn flexibel, dus mocht u twijfelen of wij u van dienst kunnen zijn, neem dan gerust contact met ons op. We maken dan samen helder of wij voor u de juiste dienstverlener zijn. 
 
Schoorsteenvegen 
 
Schoorsteenvegen is een vak apart en vereist daarom een vakkundige aanpak. Niet alleen besteden wij graag wat meer tijd aan het vegen van uw schoorsteen, ook geven wij advies en informatie. Zo bent u als klant goed ingelicht over diverse belangrijke zaken en verzekerd van een schone open haard of kachel. Omdat adviseren en voorlichten een belangrijk onderdeel is van ons werk, hebben wij hier hieronder alvast veelvoorkomende vragen beantwoord. 
 
Ons werkgebied beslaat Heerenveen en het gebied daaromheen in een straal van zo’n 25 kilometer. Onze tarieven voor schoorsteenvegen zijn binnen Heerenveen € 35,- (inclusief BTW ), daarbuiten op aanvraag. Wilt u weten of wij ook in uw regio diensten verlenen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op via het contactformulier.