Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
GERIS Schoorsteenveger in
Hardegarijp
[Terug naar plaats Hardegarijp]
GERIS Schoorsteenveger
Swagermanstraat 46
9254 CV Hardegarijp

tel: 0511-475955

Extra informatie

Wij zijn expert in specialistisch schoonmaakonderhoud, glazenwassen en ladder- en steigerkeuringen en het keuren van persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast kunt u ons ook bellen voor wespennestbestrijding, schoorsteenvegen, gevelreiniging, dakgoten legen of vloeronderhoud. GERIS is sinds mei 2008 het bedrijf van Gerrit Hooijenga.   
GERIS is sinds mei 2008 het bedrijf van Gerrit Hooijenga. Gerrit Hooijenga heeft ruim 15 jaar in dienstverband gewerkt bij diverse schoonmaakbedrijven in Noord Nederland. In deze 15 jaar is duidelijk geworden dat zijn hart en passie liggen in het adviseren en oplossen van vraagstukken van zowel bedrijven als particulieren waar het gaat om schoonmaken en veiligheid. Een man van de praktijk aangevuld met alle noodzakelijke theoretische kennis. 
 
Sinds 2008 is Gerrit Hooijenga gecertificeerd keurmeester voor ladders,trappen, steigers, afdaalapparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen (bpm´s). Naast de jaarlijks verplichte keuringen van het materiaal kunnen wij deze ook, indien mogelijk,repareren of vervangen.