Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Frielink Schoorsteencontrole in
Gouda
[Terug naar plaats Gouda]
Frielink Schoorsteencontrole
van Middelantstraat 15
2806XK Gouda

tel: 0182-514595

Extra informatie

Om een schoorsteen veilig te gebruiken moet hij regelmatig geveegd worden.   
Bij het vegen worden roet en aanslag verwijderd uit uw schoorsteen. Roet is een brandbaar materiaal. Bij ontbranding in de schoorsteen ontstaat schoorsteenbrand. 
 
Het vegen van uw schoorsteen kan vanuit de open haard of houtkachel, vanuit een veegluik in uw schoorsteen of vanaf het dak. Hoe uw schoorsteen goed schoon wordt kunnen we het beste bij u thuis beoordelen. Ons tarief blijft hetzelfde ongeacht de veegmethode. 
 
Na een veegbeurt geven wij een advies wanneer de schoorsteen opnieuw geveegd moet worden. Als u dat op prijs stelt nemen we vrijblijvend contact met u op na een afgesproken periode. 
 
Omdat er bij het vegen veel roet vrij kan komen doen wij er alles aan om zo netjes mogelijk te werken. Daarom wordt uw open haard of houtkachel zorgvuldig afgeplakt. Wij nemen hier de tijd voor en laten u niet met de rommel zitten. 
 
Schoorsteenvegen 
 
Laat uw schoorsteen regelmatig vegen en voorkom schoorsteen- brand. U kunt bij ons ook afspraken maken op zaterdag. 
 
Vertrouwd 
 
Ons bedrijf is aangesloten bij de ASPB. U weet daardoor zeker dat u een opgeleide en betrouwbare schoorsteenveger in huis haalt. 
 
Camera Inspectie 
 
Voor een volledig onderzoek laat u een camera inspectie uitvoer- en. U krijgt een uitgebreid rapport van de bevindingen. 
 
Advies 
 
Mocht u vragen hebben over het onderhoud, verbetering of de veiligheid van uw rookkanaal neem vooral contact met ons op.