Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
HE Facility & Services in
Goes
[Terug naar plaats Goes]
HE Facility & Services
Albert Plesmanweg 13-12
4462 GC Goes

tel: 0113-801994

Extra informatie

HE Facility & Services   
 
HE Facility & Services bestaat sinds 1981 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een complete schoonmaakorganisatie met eigen materialen, medewerkers, etc. Veel medewerkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaak. 
 
HE Facility & Services heeft diverse vestigingen in Zelzate ( Belgie) Goes, Koewacht en Terneuzen in Nederland. Deze zijn volledig autonoom om de operationele activiteiten te verzekeren. Deze bedrijven zorgen voor een gemakkelijk bereik in België: Oost-vlaanderen en Nederland: Zeeland en West Brabant. 
 
HE Facility & Services beschikt over modern werkmateriaal en een structuur die aangepast is aan elk type van werkterrein. 
 
Het beschikt over hoog gekwalificeerd en stabiel personeel, zowel op het niveau van werknemers als op dat van de technisch- commerciële stafmedewerkers. Het personeel krijgt voortdurend bijscholing. Het kwaliteitssysteem van HE Facility & Services werd conform erkend door het verkrijgen van het ISO 9001:2000 certificaat. 
 
Het bedrijf hanteert strenge veiligheidsnormen en beschikt over certificering VCA* waarmee we voldoen aan hoge veiligheidseisen die gesteld worden op bijvoorbeeld industrieën. 
 
HE Facility & Services is ook lid van de ASPB. Deze organisatie is de enige bond voor schoorsteenvegers die een opleiding verplicht steld van de uitvoerende schoorsteenveger. Zie ook www.aspb.nl 
 
Daarnaast is HE Facility & Services lid van de OSB. Dit is het werkgeversorgaan voor de schoonmaak. 
 
Dankzij haar ervaring als gespecialiseerde schoonmaakonderneming en haar flexibiliteit, kan HE Facility & Services met de klanten een tevredenheids- en vertrouwensrelatie opbouwen die dikwijls leidt tot een echt partnerschap. Velen al maar dan 25 jaar.