Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Excellent Onderhoud in
Den Haag
[Terug naar plaats Den Haag]
Excellent Onderhoud
Soestdijksekade 462
2574BX Den Haag

tel: 070-3834086

Extra informatie

Of het nu gaat om reparatie, reiniging, onderhoud of vervanging van uw ketel of geiser Excellent Onderhoud laat uw ketel en geiser installaties weer werken. Door onze jarenlange ervaring in het vak kennen wij elk merk en type en lossen wij snel uw problemen weer op met vakkundig inzicht en materiaal.   
Voorkomen is altijd de veiligste situatie vandaar dat wij ook onderhoudsabonnement bieden aan particulier en bedrijf. U bent dan verzekerd van een veilige woon-werk omgeving en heeft altijd uw warme douche op tijd! 
 
Ook biedt Excellent Onderhoud nieuwe en tweedehands ketels, kachels en geisers aan van diverse merken met garantie! Als u verhuisplannen heeft is een tweedehands apparaat een goede en veilige oplossing. U bent namelijk altijd verzekerd van service en kwaliteit bij Excellent Onderhoud! 
 
Belt u voor vrijblijvend advies over uw warm(water) voorziening 06-23174801 of 070-3834086 
 
Excellent Onderhoud is erkend door Rijk en Gemeente! 
 
Excellent Schoorsteenvegers  
 
Excellent Schoorsteenvegers is de specialist voor het vakkundige vegen van uw schoorsteen. Als u jaarlijks uw schoorsteen door ons laat reinigen bent u verzekerd van een veilige woonomgeving. Ook kunt u hiervoor een voordelige abonnement nemen waardoor u altijd verzekerd bent van goede service die op tijd word uitgevoerd. 
 
In Nederland zijn er elk jaar ruim 2000 grote en kleine schoorsteenbranden door weinig of geen onderhoud aan de rook en afvoerkanalen van schoorstenen. 
 
Elk schoorsteenkanaal moet minimaal een maal per jaar gecontroleerd en gereinigd worden. Daarbij moet ook de vervuilde aanslag verwijderd worden 
Dit geldt voor CV verwarmingsketels, geisers, gaskachels en kolenoliehaarden. 
 
Indien U een houtkachel of open haard heeft en vaak gebruikt is het zelfs noodzakelijk om hiervan het afvoerkanaal en schoorsteen vaker te laten controleren en reinigen. Uit de rook van kolen en hout kan namelijk creosoot ontstaan. Creosoot is een agressieve aanslag die snel kan ontbranden waardoor er dus snel een schoorsteenbrand kan ontstaan. Daarvoor adviseren wij het schoorsteenvegen minimaal 2 keer per jaar indien u een open haard of houtkachel heeft.