Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Dakrenovatie en Onderhoud Anatefka in
Den Bosch
[Terug naar plaats Den Bosch]

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van schoorsteenvegers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de schoorsteenvegersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen schoorsteenvegers
VDakrenovatie en Onderhoud Anatefka
Uw regio
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Opties
Omschrijving
Verwachte datum
 

privacy
Dakrenovatie en Onderhoud Anatefka
Trawlerstraat 23
5237PN Den Bosch

tel: 073-6497231

Extra informatie

Anatefka renoveert en onderhoudt diverse daken in heel Nederland. Wij zijn een jong bedrijf, opgestart in 2005, maar mede dankzij onze ervaren medewerkers hebben wij ons weten te ontwikkelen tot een volleerd dakbedrijf. De dakdekkers van Anatefka Dakrenovatie en Onderhoud zijn deskundig in alle facetten van het werk op het dak. Van het vernieuwen van enkele dakpannen tot het aanleggen van een geheel nieuw pannendak, van het oplossen van lekkages tot renovatie aan de schoorsteen. Bij ons bent u aan het juiste adres.   
Enkele van onze specialisaties; 
 
  • Lekkages opsporen en repareren 
  • Renovatie van schoorstenen 
  • Aanleggen/ vernieuwen EPDM daken 
  • EPDM in dakgoot aanbrengen 
  • Pannendaken leggen/renoveren 
  • Schoorsteenkanalen aanleggen 
  • Aanleggen loodslabben t.b.v. gevels, schoorstenen en elke andere toepassing. 
  • Renovatie van dakkapellen. 
 
Op deze werkzaamheden wordt altijd garantie gegeven. 
 
Om u te adviseren en uw wensen te bespreken plannen wij graag, geheel vrijblijvend en kosteloos, een afspraak met u in. Hierná ontvangt u een duidelijke prijsopgave, zodat u vóóraf precies weet waar u aan toe bent. Na akkoord wordt er in overleg met u een afspraak ingepland om de werkzaamheden uit te voeren. 
 
Anatefka dakrenovatie en onderhoud neemt veiligheid en milieuvriendelijkheid in acht bij haar werkzaamheden. Zeker niet onbelangrijk bij uw keuze voor een specialist in renovatie en onderhoud. Wij leveren dan ook vakwerk van het hoogste niveau! 
 
Waarom schoorsteenvegen? 
 
Jaarlijks telt Nederland ruim 2000 grote en kleine schoorsteenbranden als gevolg van slecht onderhoud. Bij het stoken(verbranden) van hout, kolen of olie komen onverbrande deeltjes in het rookkanaal. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. 
Vaste brandstoffen, zoals hout en kolen, zorgen voor meer vervuiling. Uit de rook kan creosoot ontstaan, een aanslag die kan branden en een schoorsteenbrand tot gevolg kan hebben. 
 
Regelmatig de schoorsteen laten vegen is daarom belangrijk. 
Bovendien controleert de veger de schoorsteen op scheuren en/of loszittende delen.