Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoorsteenveegbedrijf Joop van Leeuwen in
Bodegraven
[Terug naar plaats Bodegraven]
Schoorsteenveegbedrijf Joop van Leeuwen
Henegouwerhof 40
2411JZ Bodegraven

tel: 0800-2610476

Extra informatie

Wat kunnen wij naast schoorsteenvegen nog meer voor u doen?   
Camera Inspectie 
 
Een bouwkundig kanaal kan na verloop van tijd door diverse omstandigheden slechter worden; met onze schoorsteencamera kunnen wij snel en gemakkelijk zien of het kanaal nog in goede staat is. U krijgt na de inspectie een rapport over de toestand van uw kanaal. 
 
 
Schoorsteenpot uithakken 
 
Als uw bouwkundige kanaal niet goed meer is en er zit bijvoorbeeld lekkage in, wordt er meestal geadviseerd een RVS-voering in het kanaal te plaatsen; soms kan dit niet vanwege de afmetingen van het kanaal of is dit financieel niet aantrekkelijk om nog uit te voeren. Een andere mogelijkheid is dan het verwijderen van de schoorsteenpot waardoor er een betere luchtstroom in het kanaal ontstaat en het probleem vaak ook opgelost is.  
 
Vogelnest verwijderen 
 
Het kan zomaar gebeuren dat een vogel in uw kanaal een nestje heeft gemaakt welke het kanaal blokkeert; wij kunnen het nestje voor u uit de schoorsteen halen zodat deze weer goed trekt. 
 
 
Vegen grote kanalen 
 
Het vegen van een groot schoorsteenkanaal is totaal anders dan het vegen van het kanaal van een "gewone" schoorsteen; Joop heeft dit al vaker gedaan en door een kleine fotopresentatie laten wij u zien hoe dit in zijn werk gaat.