Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Schoorsteenveegbedrijf N Boereboom in
Best
[Terug naar plaats Best]
Schoorsteenveegbedrijf N Boereboom
Industrieweg 164
5683CG Best

tel: 0499-395648

Extra informatie

Na een lange dag van werken en bezig zijn is het heerlijk om lekker weg te dromen in een gerieflijke fauteuil met een goed glas wijn bij een knapperend haardvuur. Een dergelijk vuur biedt niet alleen een zeer comfortabele warmte ten opzichte van de centrale-verwarming, maar biedt tevens ook sfeer en gezelligheid door het spel van dansende vlammetjes.   
Onze kachels en haarden op gas kolen en hout bieden u deze gerieflijke sfeervolle warmte en zijn tevens instaat dit op een zeer rendabele en efficiënte manier te doen. De echte 'open' haarden zoals die vroeger veel werden toegepast, worden weer volop door ons geleverd en geplaatst. De openhaard brengt warmte maar ook romantiek in uw huiskamer.  
 
Op onze site trachten wij u een indruk te geven van ons assortiment kachels, haarden en schouwen. Wij hebben een aantal modellen uit onze showroom in de volgende pagina's opgenomen zodat u een idee krijgt van de uitvoeringen en mogelijkheden. Door het grote aantal verschillende typen kachels en haarden, die per type ook in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar zijn, is het helaas onmogelijk alle modellen overzichtelijk op het internet te plaatsen. Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit in onze showroom in Best opdat wij u met een geheel vrijblijvend persoonlijk advies te woord kunnen staan onder het genot van een kopje koffie of thee. 
 
Wij wijzen er u nog graag op dat u van A tot Z op kachel gebied bij ons terecht kunt. Naast een zeer breed assortiment kachels en haarden, die wij tevens desgewenst inbouwen, kunnen wij ook geheel naar uw persoonlijke smaak zandsteen en marmeren schouwen voor u plaatsen. Wij voorzien tevens in het onderhoud door middel van onze schoorsteenvegers-diensten.

Specialiteit
  • Schoorstenen  
  • Kachels  
  • Haarden