Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
Lever Schoorsteenveegbedrijf in
Baarn
[Terug naar plaats Baarn]
Lever Schoorsteenveegbedrijf
Amsterdamsestraatweg 43
3744MA Baarn

tel: 035-5415541

Extra informatie

Niets werkt zo fijn als een schoon pand of kantoor. Wij zijn ons er dan ook van bewust dat een schone omgeving in de huidige samenleving een vereiste is.   
De eerste indruk van uw bedrijf is bepalend, zowel voor uw klanten als ook voor uw medewerkers. En omdat uw bedrijfspand uw visitekaartje is, zorgen wij ervoor dat onze medewerkers klantvriendelijk en representatief zijn. Mede door het intensief begeleiden van onze medewerkers, door middel van opleiding, motivatie en controles, kunnen wij u een hoge mate van kwaliteit leveren op het gebied van de schoonmaak. 
 
Wij kunnen u dagelijks schoonmaakonderhoud aanbieden, maar ook het één of twee maal per week schoonmaken behoort tot de mogelijkheden. Het wassen, strijken en wisselen van de aanwezige hand- en theedoeken kunnen wij ook voor u verzorgen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen interieurverzorg(st)er te vervangen tijdens ziekte- of vakantieperiodes. 
 
Ook op het gebied van woningen schoonmaak hebben wij ruime ervaring. Al jaren lang zijn wij een trouwe partner van notariskantoren, makelaars en VVE gebouwen in de regio. Tot onze specialismen behoort onder andere het uitruimen en ontsmetten van woningen met achterstallig onderhoud. Maar ook het bouwschoon opleveren is een van onze diensten. 
 
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaakonderhoud hebben wij een groot assortiment aan milieu vriendelijke schoonmaakproducten en materialen samengesteld waar onze medewerkers dagelijks mee werken.  
 
Schoonmaakbedrijf lever biedt naast het vegen van schoorstenen ook camera inspectie, dakgoot reiniging, advies, het verzorgen van nieuwe schoorsteenkappen.  
 
Met ruim 30 jaar ervaring, bent u verzekerd van een professionele en efficiënte aanpak. 
 
Het spreekt voor zich, dat wij na het uitvoeren van de schoorsteen veeg werkzaamheden een certificaat voor de verzekering verstrekken.  
 
Hebt u problemen met uw schoorsteen of hebt u vragen over onze producten of diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij dienen u graag van advies. 
 
Camera inspectie 
 
De beweegredenen voor een camera inspecties kunnen bijvoorbeeld zijn: 
 
U hebt een huis gekocht en u wilt er zeker van zijn dat het kanaal gebruikt kan worden voor een allesbrander, openhaard of andere soorten kachels. 
 
De schoorsteen is lang niet gebruikt en u wilt deze laten inspecteren voor dat u besluit om daar iets op aan te sluiten. 
 
Het kanaal vertoont lekkage en u wilt daar zeker van zijn. 
 
U wilt een flexbuis in het kanaal brengen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij kijken of er blokkades zijn en tevens kunnen wij de diameter van het kanaal beoordelen. 
 
Na het verwijderen van een nest of verstopping kan worden bekeken of het nest of verstopping in zijn geheel is verwijderd.