Schoorsteenveger
Schoorsteenveger
S. de Smet Schoorsteen- en Daktechniek in
Andel
[Terug naar plaats Andel]
S. de Smet Schoorsteen- en Daktechniek
Kennedylaan 23
4281 KT Andel

tel: 0183 - 448182

Extra informatie

Schoorsteenveger Den Bosch   
Schoorsteenveger en Daktechniek S. de Smet 
 
Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren schoorsteenveger Den Bosch..? 
 
S. de Smet Schoorsteen- en Daktechniek zorgt voor een "smetteloze" schoorsteen. Bovendien hanteren wij de scherpste tarieven: € 24,00 voor het eerste kanaal, eventueel 2e kanaal € 19,50. 
 
Naast het vegen van uw schoorsteen kunnen wij ook uw dak inspecteren en desgewenst repareren en voor het opnieuw voegen van uw schoorsteen bent u bij ons ook aan het juiste adres. 
 
Rookkanalen, voeringen en kappen, kachels en haarden en installatie. 
 
Wij kunnen voor u ook een schoorsteenkap of nieuw rookkanaal plaatsen, of uw oude schoorsteen voorzien van een rvs-voering. 
 
Voor kachels en haarden werken wij samen met Bacor Kachels. Wij dragen daarbij de zorg voor het bouwen/installeren/aansluiten van uw nieuwe kachel of haard. 
 
Ook bij verhuizing of aanschaf van een gebruikte kachel of haard kunnen wij voor u de installatie verzorgen. 
 
Vragen of vrijblijvende offerte 
 
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst, onder meer als schoorsteenveger Den Bosch. 
 
S. de Smet Schoorsteen en Daktechniek 
 
Schoorsteenveger voor heel Nederland 
 
Eén maal per jaar uw schoorsteen of rookkanaal laten vegen is niet alleen raadzaam, het is voor de brandverzekering zelfs verplicht. Voor een betrouwbare, professionele en ervaren schoorsteenveger bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien hanteren wij scherpe tarieven: € 24,00 voor het eerste kanaal, eventueel 2e kanaal € 19,50 
 
Wij kunnen ook uw schoorsteen met een camera inspecteren. Zo kunnen zonder hak- en breekwerk knelpunten, verstoppingen, asbest, etc. worden opgespoord. Camerainspectie kost € 113,50 
 
Waarom schoorsteenvegen 
 
Bij het stoken ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal en vormen een teerachtige, zeer brandbare laag. 
 
Bij een temperatuur van ongeveer 500 graden celsius vliegt deze laag in brand en de schoorsteenbrand is een feit. 
 
De mate van aanslag wordt mede bepaald door uw stookgedrag: smoort u uw kachel teveel, dan ontstaat hierdoor een onvolledige verbranding, waarbij extra afvalstoffen vrijkomen. 
 
Bij een verstopte schoorsteen is er weinig of geen 'trek' en slaan verbrandings-gassen terug de kamer in. Hierdoor ontstaat gevaar voor koolmonoxidevergiftiging. Regelmatig de schoorsteen laten vegen is ook daarom belangrijk!

Diensten

•schoorsteenvegen  •dakreparatie 
•schoorsteenreparatie 
•rookkanalen 
•voeringen en kappen 
•kachels en haarden